76-годишен потроши с бастун четвърт век по-млад от него мъж

STZAGORA.NET
Разкрити престъпления:
На 03.07.т.г. около 16.40 ч. във Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение, че пред търговски обект, разположен на ул. «Х.Д.Асенов» №5, след разменени реплики между 76-годишния Д.К. и 50-годишния Д.Г., и двамата от Стара Загора, Д.К. е посегнал с бастуна си и блъснал Д.Г., който след падане на земята, е получил фрактура на лявата бедрена кост. Настанен е за лечение в МБАЛ «Проф. Д-р Ст. Киркович», без опастност за живота. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 03.07.т.г. около 06.00 ч. в Районно управление «Полиция» – Чирпан е получено съобщение за счупването на три панорамни стъкла на клуб «Дюве-2», разположен на ул. «9-ти септември» №2 в с. Черна гора, общ. Братя Даскалови. В резултат на бързите оперативни действия, предприети от служители на Районно управление «Полиция» – Чирпан са установени и задържани извършителите на деянието. Това са 21-годишният Т.Т. от с. Братя Даскалови и 26-годишният И.С. от Стара Загора. Работата по случая продължава.

Грабеж:

На 03.07.т.г. около 04.00 ч. на кръстовището на старозагорските улици «Цар Симеон Велики» и «Любен Каравелов», 32-годишен старозагорец е застигнат от непознат мъж, който след удар в областта на тила му е отнел златен ланец с кръст към него. Oбщият грамаж на ограбения златен накит е около 70 гр. Работата по случая продължава от служители на Първо районно управление «Полиция» – Стара Загора.

Кражби:

За времето от 01.07.т.г. до 03.07.т.г. чрез отключване с подбран или подправен ключ е проникнато в кабината на т.а. Мерцедес «307 Д» със старозагорска регистрация, ползван от 53-годишен казанлъчанин, като е извършена кражба на перфоратор и винтоверт. По време на кражбата товарният автомобил е бил паркиран на ул. «Филип Тотьо» № 8 в Казанлък. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

За времето от 04.05.т.г. до 03.07.т.г. чрез взломяване на входна врата е проникнато в захранващата секция към базова станция на «Алкател лусент» България ЕООД, разположена югоизточно от с. Горно Ново Село, общ. Братя Даскалови, откъдето е открадната акумулаторна батерия «Норд Стар» 100 а/ч. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Чирпан.

ПТП:

На 03.07.т.г. около 12.30 ч. по пътя Гурково – Велико Търново, на около 500 м от връх «Предела», поради движение с несъобразена с пътните условия скорост (мокра пътна настилка) в ляв зовой самостоятелно катастрофира, блъскайки се в мантинелата, л.а. “Мицубиши Лансер” с варненска регистрация, управляван от румънския гражданин М.Л., 33-годишен. От ПТП са настъпили само материални щети.

На 03.07.т.г. около 20.55 ч. по пътя Нова Загора–Стара Загора, на около 200 м след разклона за с. Оряховица, възниква пътен инцидент между л.а. “Пежо 106″ със софийска регистрация, управляван от 19-годишната К.Р. от София и насрещно движещ се автобус «Бова» със словашка регистрация, управляван от словашкия гражданин Р.Ц., 33-годишен. От ПТП са настъпили само материални щети. Причините са движение с несъобразена с пътните условия скорост (мокра пътна настилка) от страна на водача на л.а. «Пежо», като след загуба на контрол над автомобила същият се завърта и, навлизайки в лентата за насрещно движение, се блъска в движещия се там автобус.

Говорител на ОД МВР: Цв. Рандева
-

социални бутони


echo
Copyright © 2021 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн