21-годишен мъж загина при катастрофа по пътя Стара Загора-Раднево

На 02.01.2011 г. в 6.35 ч в РУ “Полиция” – Раднево е получено съобщение от тел. 112 за настъпил пътен инцидент на главен път ІІ-57 между с.Сърнево, общ. Раднево и с. Могила, общ. Стара  Загора.

При извършената проверка на място е установено, че лек автомобил “Пежо”, управляван от М.З. (22) от Стара Загора навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно с движещият се в нея автобус “Сетра”, управляван от Й.Д. (48) от Стара Загора.

В резултат на удара возещият се на предната седалка в лекия автомобил 21-годишен младеж от Калитиново е загинал на място. Водачът М.З. е настанен за лечение в МБАЛ – Стара Загора, с луксация на лява китка и счупване на лява предмишница, без опасност за живота. Взета му е кръвна проба за химически анализ.

При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача на автобуса. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Раднево.

Говорител на ОД МВР: Й. Георгиева

-svz

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн