Колоритният кандидат-президент Сашо Дойнов от Шоуто на Иван и Андрей сайдиса Стара Загора

ПУБЛИКАЦИЯ НА STZAGORA.NET

Атрактивният шоумен и съвсем автентичен кандидат-президент Сашо Дойнов, известен на милиони българи от Шоуто на Иван и Андрей, събра днес не само погледите, но и подписите на старозагорци, барабар с ЕГН-тата им, в подкрепа на кампанията си.

Състезателят в тежката политико-артистична категория с лекота покори сърцата на местните жители, като разпъна на маса пред Общината софра с вино и мезета. Докато режеше натънко суджука и наливаше от гроздовицата, Дойнов отвори раздумка с напиращите да се докоснат до звезда от неговата величина заралии. “Вие гласувахте без нищо насреща досега за кого ли не. Ето ви трапеза, гласувайте за мен”, прикани ги той.

Но бива ли политик пред избори без обещания? “Виждам, че всичките ви улици се пресичат под прав ъгъл. Като стана президент, ще оправя това безобразие!”, закле се Дойнов. После пое ангажимента никога повече Иван от шоуто да не стъпи в Стара Загора, още по-малко на четири гуми, за да не троши повече боклукчийските коли на този толкова чист и спретнат град.

сподели бутон

1 коментар on “Колоритният кандидат-президент Сашо Дойнов от Шоуто на Иван и Андрей сайдиса Стара Загора”

  • Rigonda wrote on 2 декември, 2010, 16:00

    Господа България и съдбите на хората не Ви е опитна станция.ПодиграФките и простотията доведоха страната ни до дъното.След година две ще доведете отечеството ни до пълен Банкрут.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн