СДС изрази подкрепа за управлението на кмета проф.Светлин Танчев

Любка Иванова

Своята подкрепа за управлението на кмета на Община Стара Загора проф.Светлин Танчев изрази днес ръководството на СДС – Стара Загора в среща с градоначалника.

Лидерът на Общинското ръководство на съюза инж.Георги Ранов връчи на проф.Танчев Декларация от Общински съвет на СДС, приета на заседание снощи.

„..водени от ясни Европейски принципи като християндемократи и членове на Европейската народна партия подкрепяме всички разумни действия и практики, които са в полза за града и жители на Община Стара Загора” – се казва в края на документа. В него са изведени и някои критики към управлението, сред които липса на директна комуникация с гражданите и добра медийна политика, недобрата комуникация между отделните звена в Община Стара Загора, липса на административен капацитет и информация при усвояването на Европейските програми и средства в Община Стара Загора и др..

„Тази декларация е подкрепена и от мен като Областен лидер на СДС. Всички ние ясно съзнаваме обаче, че във време, в което всички те критикуват е много важно да знаеш кой е зад теб” – каза на срещата Любка Иванова, областен лидер на СДС и заместник-председател на Общински съвет-Стара Загора.

От своя страна проф.Танчев благодари за подкрепата на своя политически партньор в лицето на СДС – общинско и областно ръководство и изрази увереност, че в идващата година ще работят още по-добре и конструктивно.

„Предстои ни последна и много важна година от мандата, в който трябва да реализираме поети ангажименти. Очертава се отново трудна финансово година и параметрите на действие няма да бъдат такива, каквито ни се иска. В краткосрочен план имаме предстояща сесия с много важни решения, в средата на месец декември ще направя своя отчет за последната година и ще представя приоритетите пред Община Стара Загора за идващата година. В процес сме и на съставянето на новия общински Бюджет 2011 г.” – каза на срещата проф.Светлин Танчев.

Пресцентър Община Стара Загора

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн