Връчиха официално световните Stevie награди на M3 Communications Group, Inc.

„PR агенция на годината“ и „Най-иновативна компания на годината“ за М3 Communications Group, Inc.

28 септември 2010 г., София. Максим Бехар получи късно снощи в „Ритц Карлтън“ в Истанбул двата медала, присъдени на компанията му M3 Communications Group, Inc. от международното жури на Stevie Awards.

Максим Бехар, управител на M3 Communications Group, Inc. и Майкъл Галахър, президент на Stevie Awards и председател на 45-членното международно жури. (Click to enlarge)

Наградите, наричани „Оскари на бизнеса“, бяха връчени на Бехар от Майкъл Галахър, председател на 45-членното международно жури, и от Таня Бекет, една от топводещите в BBC World Service. Два пъти имената на България и на водещата PR компания предизвикаха овации в препълнената бална зала на хотела.

М3 Communications Group, Inc. бе отличена в категориите „PR агенция на годината за Европа“ и „Най-иновативна компания на годината за Европа“. Достига до финалите в категорията най-добра агенция за втори път след отличието през 2007 г.

Максим Бехар и Таня Бекет, една от топводещите в BBC World Service. (Click to enlarge)

„Тези награди показват, че нивото на българския PR бизнес е съизмеримо с това на световния“, каза Максим Бехар, управител на М3 Communications Group, Inc. „Отличието, като част от многото награди на нашата компания за 15-те години работа, е признание за усилията, които полагаме, за да развиваме бизнеса си, признание за целия екип“, допълни той.

Наградите Stevie са част от единствената глобална бизнес програма, целяща да отличи и промотира най-добрите компании и бизнес практики в света.

Членовете на борда на Stevie Awards избраха победителите сред повече от 1000 компании от над 25 страни. Предварителният процес на селекция продължи повече от 2 месеца, а в оценяването се включиха съдии от различни страни по света.

Победителите в Международните награди Stevie се състезаваха в категории, сред които „Най-добра международна компания“, „Най-добър нов продукт“ и „Най-добра програма за социална отговорност“.

Наградата си за най-иновативна компания М3 Communications Group, Inc. получи, кандидатствайки с добре познатия на обществото проект „Преоткрий София – 130 години столица“, чрез който Alpha Bank и Столична община подариха на софиянци възможността да се насладят на романтиката и архитектурата на отминалите десетилетия по повод 130-ата годишнина от обявяването на София за столица и от основаването на банката.

За наградите на М3 Communications Group, Inc. можете да прочетете на:
http://www.stevieawards.com/pubs/iba/awards/408_2633_20485.cfm и
http://www.stevieawards.com/pubs/iba/awards/408_2633_20484.cfm.

Пълен списък с имената на всички победители в международните Stevie награди и повече информация за програмата можете да намерите на: http://www.stevieawards.com/iba.

-

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн