РЕСТОРАНТ “ТИФАНИ”

-

Със своя 17-годишен опит ресторант „Тифани” e синоним на високо качество, стил и професионализъм. Място, където можете да прекарате комфортно няколко часа, като се насладите на отличаваща се с оригиналност и безспорни вкусови качества българска и интернационална кухня.

-

РЕСТОРАНТ “ТИФАНИ” РАЗПОЛАГА С:

* основна зала с 200 места;
* V.I.P. зала с 30 места с уникална обстановка и интериор, подходяща за организиране на бизнес срещи, семинари и презентации;
* лятна градина със 150 места, осигуряваща невероятна прохлада през горещите летни дни, потънала в екзотична растителност, езеро с плуващи рибки и водни каскади;
* голям паркинг;

Ресторантът има дългогодишни традиции в провеждането на сватбените тържества и различни семейни празници. Той е бил изборът на над 1000 щастливи двойки през годините.

В зависимост от Вашите предпочитания може да Ви предложим уникална декорация от изкуствени и живи цветя, съобразена с интериора на ресторанта.-“Тифани” предлага доставка по домовете, online-поръчки, кетъринг, цялостна организация на фирмени, частни, сватбени и детски партита.

-

-

РАБОТНО ВРЕМЕ:10.00–02.00 часа.
АДРЕС:

Стара Загора,
бул. “Цар Симеон Велики” 1

ТЕЛЕФОНИ:

042 63 63 63

0878 63 63 63

0886 64 98 26

-

-КЪДЕ Е НА КАРТАТА НА СТАРА ЗАГОРА:

-


spodelime

1 коментар on “РЕСТОРАНТ “ТИФАНИ””

  • anonimen wrote on 15 април, 2012, 19:44

    xristos voskrese ami dano da etaka zascoto reklama golama i ka otide covek vizda drugata stana na medala


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн