Максим Бехар в Давос: “Скоро, като ви питат къде живеете, отговорът ще бъде: във Facebook”

M3 Communications Group, Inc.
11 февруари 2010 г., София

„Светът се движи толкова бързо, че скоро вече няма да има значение кой в коя държава живее. Не след дълго на въпроса откъде сме, просто ще посочваме социалната мрежа, в която участваме, и така ще се идентифицираме“, каза PR експертът Максим Бехар на световния форум по PR в швейцарския планински курорт Давос.

Бехар бе единственият българин, участник във форума. Освен че модерира целия първи ден, презентацията му бе прекъсвана многократно от аплодисментите на световни капацитети като най-добрия анализатор на PR пазарите в света Пол Холмс, главния медиен съветник в Съвета на Европа Кристина Галах, водещия маркетинг експерт Гарет Джонсън и много други.

Максим Бехар говори за новите комуникации, модерния пъблик рилейшънс и социалните мрежи.

„Истината е, че всеки е публична личност в социалната мрежа, в която участва, и всеки се опитва да прави там PR или на себе си, или на фирмата си, или на стоките, които иска да промотира. Това е гигантска промяна в PR бизнеса в световен мащаб. Това е промяна в живота на всеки човек, който има достъп до интернет. Нека не забравяме, че ако Facebook беше държава, тя щеше да е третата по големина в света след Китай и Индия, а My Space щеше да е петата…“, каза в презентацията си Бехар.

Форумът Communications on Top се проведе веднага след края на Световния икономически форум и много от там присъстващите взеха участие и в това уникално PR събитие. Следващият форум ще се проведе отново в Давос в края на февруари 2011 година.

„Високо оценявам поканата на организаторите на форума в Давос. Това беше оценка за силното развитие на PR бизнеса в България през последните години, оценка и за постиженията на всичките ми колеги в PR бизнеса в България. Организацията беше отлична, а темите – изключително интересни“, допълни PR експертът.

Максим Бехар управлява водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., част от веригата на световната корпорация Hill&Knowlton, и е председател на Българската асоциация на PR агенциите.

Повече информация – на http://forumdavos.com/

-  -  -  -  -  -  -

Максим Бехар управлява M3 Communications Group, Inc. от създаването й през 1994 г.

Той е един от лидерите на българския PR бизнес, работил е по стотици важни корпоративни и политически проекти, първият българин е, член на Международната PR асоциация IPRA, и все още е единственият представител на страната ни в Public Relations Society of America.

Бил е два мандата председател на Българския форум на бизнес лидерите, член е на десетки местни и международни бордове, между които на Атлантическия клуб в България и на българския клон на американската организация Junior Achievement. Той е и почетен консул на Република Сейшели в България.

Близо 20 години е бил журналист, съосновател и първи заместник главен редактор на в. „Стандарт“ (до 1995), кореспондент в Шумен и Варшава (до 1992). Работи като шлосер в Завода за складова техника „Интрансмаш“ пет години (до 1979). Завършва международни икономически отношения в Икономическия университет в Прага, Чехия. Има степен инженер по икономика.

Преподавал е в много български университети, бил и гост-лектор в световноизвестния Kellogg School of Management в Чикаго. Той е и председател на Борда на директорите на М3 Communications College, единствения у нас лицензиран професионален център по PR и маркетинг.

За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc. на тел. 02/ 818 70 10.

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн