Жури и публиката бяха единодушни за избора на Царица на Августиада 2017

STZAGORA.NET
*
Конкурсът за избор на Царица на Августиада 2017 събра ценители на красотата снощи в залата на Държавна опера Стара Загора. Жури и публика трябваше да определят носителката на короната измежду двадесет красиви старозагорки. Конкурсът се провежда за втора поредна година, а организатори са Търговско-промишлена палата – Стара Загора и компания „Оинорама Консултинг“, в партньорство с Община Стара Загора.

След кастинга, претендентките се запознаха с културно-историческите забележителности на Стара Загора и участваха в гроздобера във винарна „Мидалидаре Естейт“ в село Могилово.

В конкурсната вечер, момичетата дефилираха в три тура: с брандирани фланелки със знака на Августиада, с тоалети на модна къща „Юнона“ и в облекло на римлянки.

За първи път тази година претендентките за престижното отличие бяха представени на фейсбук страниците на Августиада и Туристическия информационен център към Община Стара Загора, където гражданите можеха да гласуват за своята фаворитка. Мартина Тенева спечели наградата от 200 лв. за момичето, получило най-много харесвания в социалните мрежи, осигурена от „Вила Меден”.

Десетчелнното жури определи за втора подгласничка на Царица на Августиада Берна Билен, 18- годишна, ученичка в Търговска гимназия “Княз Симеон Търновски”, специалност “Икономика и мениджмънт”.

Първа подгласничка е Антоанета Танева, на 20 години, завършила Спортно училище „Тодор Каблешков“ с профил – плуване. Сега е студентка в Тракийски университет, специалност “Екология”.

За Царица на Августиада 2017 журито определи Мартина Танева, 17- годишна, ученичка в ГПЧЕ “Ромен Ролан”, с френски и английски език. Това е изборът и на публиката в социалните мрежи.

И трите момичета получиха ваучер за тоалет от модна къща „Юнона“ и парични премии от Мол Galleria. За всички участнички в конкурса бяха осигурени: Лоялна карта за отстъпки от МОЛ Galleria Стара Загора, ваучер от МотоПфое за безплатен тест-драйв на нов втомобил по избор и Талон за картинг от Бигокарт, Galleria Стара Загора.

Двете царици на Августиада - Антония Дойчева 2016 г. и Мартина Тенева 2017 г.

#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн