Депутатите от ГЕРБ с подарък за старозагорското село Яворово

STZAGORA.NET
*
32-инчов телевизор подариха народните представители от ГЕРБ Емил Христов и Радостин Танев на пенсионерския клуб в село Яворово. В населеното място отбелязаха Петковден и своя празник с пъстра музикална програма.

“Събирайте се, нека добри новини да чувате за нашия край и за България – каза Емил Христов. – Във времена, в които се опитват да ни разединяват, не вярвайте, защото е важно е да бъдем единни” – допълни той и честити празника на жителите и гостите на Яворово. Христов поздрави ръководствата на двете читалища, които поддържат духа и българските традиции в селото.

“Гледам днес всички вас, облечени в носии, извито хоро, още преди да бъде открит празникът – чувствам се горд – обърна се към яворовци Радостин Танев. – Надявам се вашето село да продължава да се развива, да съхранявате традициите, да се събирате и в делниците, и в празниците”.

В празничното си слово кметът на селото благодари за подкрепата, която получава от кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров, както и от Общинския съвет.

Гост на празника на Яворово бе и общинският съветник Ангел Филипов, който отговаря за населеното място. Той зарадва през лятото яворовци, като възстанови чешмата в центъра на селото, осигурявайки възможност за прохлада и освежаване.

#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн