Играят “Крадецът на праскови” по романа на Емилиян Станев на 2 ноември в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
На 2 ноември 2017 (четвъртък) от 19:00 часа в Синдикален дом (сградата на Областната управа) – Стара Загора гостуват Юлиан Вергов, Мариела Топалова, Марияна Бранкованова, Николай Сяров, Евгени Стефанов и Веселин Борисов със спектакъла “Крадецът на праскови” по едноименния роман на Емилиян Станев.

Драматизация и постановка: Бойко Илиев;
Сценография и костюми: Нина Пашова;
Музика: Иван Лечев.

В един просмукан от жестокост, бедност и болести свят се ражда красива, но обречена любов. Плод на естествения стремеж за щастие и свобода, за осмисляне на абсурдното всекидневие, тя е убита сред хаоса на войната във време, когато човешкото е изтрито от хората.

Героите на тази наситена с много емоции любовна история разкриват света на любовта, която, макар и тайна, е единствено способна да предаде смисъл на страданието, да възроди и възвиси човешкия дух.

Билети на каса Билетен център (източна страна на Универсалния магазин) от 16 октомври 2017 г.

Предварителни резервации на билети се приемат на телефони 0877 373 489, 0898 293 951 или във Facebook, в страницата на Импресарска къща “Вер-ди Арт”
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн