Eлате с метрото на автосалона в София и си тръгнете с нова кола

STZAGORA.NET
*
Модното ревю на най-новите автомобили в света скоро отваря врати в София
*
„Автомобилен салон София” тази година ще пише история, не само със заявката да бъде най-големият за последните 25 години. Това е само основата, върху която в Интер Експо Център ще дефилират над 300 автомобила на 40 световни марки. Повече от 50 премиери и технологични новости, 65 фирми-изложители и над 14 000 кв. м. изложбена площ ще представят най-доброто от индустрията за 2017-та от 13 до 22 октомври.

Новата концепция на автосалона в София ще покаже развитието на сектора, но и променящото се лице на световния автомобилен пазар. Потребителите изразяват предпочитанията си първо с моделите и марките, които купуват – това е универсалният измерител за търговски успех. В надпреварата с цената и личните предпочитания, вече се включват и други критерии, свързани с гъвкавостта и удоволствието от шофирането. На преден план излизат икономичността, ниските или нулеви емисии, комфорт, свързаност, безопасност и различни улеснения за водача, особено в градската среда. Променя се мисленето при създаването на нови коли, но и начина, по който публиката очаква да ги види. Автосалонът, който ще отвори врати от 14-ти до 22-ри октомври в София, ще отговори на новата потребителска култура с всеки детайл от организацията на изложението. Дори в колата за голямата награда на експото.

През тази година един късметлия ще има възможността сам да избере между 12 великолепни автомобила и да си тръгне с един от тях. Цените им започват от 24 500 и стигат до 46 500 лв. 12-те предложения на производителите са: Citroen C3 Aircross Feel Pure Tech 110, Seat Leon 5D PA, Honda Civic Hatchback 1,0 Comfort MT, Suzuki Vitara, Ford Kuga, Lada Vesta, Volkswagen Golf, SsangYong Tivoli 4×4 6AT, Nissan Qashqai, Peugeot 3008, Toyota Aygo, Skoda Octavia.

Всеки, който попълни анкетна карта и е навършил 18 години, ще има шанс за този страхотен избор. В шоурума на любимата марка също можете да попълните анкета. За допълнителна информация влезте в официалния сайт на изложението.

Останалите изненади са нощувки в луксозни хотели, ваучери за гориво, модерен мобилен телефон, фен-карта от кино „Арена“ и още много награди.

Вълнувате ли се? След 10 дни ще разберете защо.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн