Задържаха 34-годишен мъж за опит за блудство

STZAGORA.NET
*
По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 34-годишния М.Г., привлечен като обвиняем за това, че направил опит за извърши действия с цел да удовлетвори полово желания без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, като употребил за това сила, като деянието е останало недовършено поради независещи от дееца причини – престъпление по чл. чл.150 ал.1 вр. чл.18 ал.1 от Наказателния кодекс.

В хода на разследването е било установено, че на 28.08.2017 г., в гр.Стара Загора, М. Г. направил опит да извърши блудствени действия спрямо 48-годишна жена. Той я пресрещнал на улицата и със сила отвел до близък вход на блок, където се опитал да блудства с нея. Пострадалата извадила от чантата си парфюм, с който напръскала М.Г. в областта на очите, като така успяла да се отскубне и да избяга. Веднага след това тя сигнализирала органите на МВР.

М. Г. е многократно осъждан, включително за извършването на тежки умишлени престъпления от общ характер – грабежи и изнасилвания.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн