Над 25 вида извънкласни занимания за деца и младежи в Центъра за личностно развитие в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
И през новия творчески сезон Центърът за подкрепа за личностно развитие в Стара Загора ще бъде място за алтернативна заетост на децата и ще даде възможност за реализация на инициативността, научните и творческите им заложби като ги държи далеч от негативните влияния в обществото. Центърът разполага с над 25 безплатни клубни форми и формации, ръководени от утвърдени и млади специалисти.

От години тук се развиват различни форми на занимания – школата за народни танци и инструменти, латинотанци, мажоретки, хип-хоп формация, вокална студия „Траяна глас”, успешните клубове „Дебати”, „Млад журналист”, школите по изобразителни и приложни изкуства и малка пластика. Поле за изява има и за любопитните млади експериментатори, поети, малки и големи театрали и доброволците от МОС. Биолозите и астрономите продължават своята дейност и търсят нови попълнения.

През новия сезон в школата за народни инструменти освен тамбура и гъдулка, децата ще могат да се учат да свирят на гайда. Разкриват се и клубове по забавна математика и астрономия. В подкрепа и поощрение на инициативността и креативността сред подрастващите ще функционира Детски парламент.

Мисията на центъра е да подпомага личностното и творческото развитие на децата и младите хора като им осигури поле за изява в областта на изкуството, неформално образование, младежките инициативи, доброволчеството, включването им в обществения живот на общността, и други видове общественополезни дейности.

#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн