Предстоящо: В Стара Загора ще отвори врати магазин от веригата “Swordson shopping”

STZAGORA.NET
*
Подготвят за откриване в Стара Загора четвъртия поред у нас магазин от веригата “Swordson shopping” (“Суордсън шопинг”). Той заема партерен етаж в междублоковото пространство зад Международния младежки център (бившето кино “Жельо Диманов”).

“Swordson Shopping” е верига от магазини, разрастваща се с бързи темпове на територията на България. Предлага стоки за бита и домакинството, свежи плодове и зеленчуци, прясно месо и месни продукти, препарати и козметика, домашни потреби, пакетирани хранителни, почистващи препарати, тоалетни принадлежности, играчки и др. Залага на качествени стоки и ниски цени. Собствените марки на веригата са ALVESTA (хартиени салфетки, кърпи и кърпички), CALDERON MAX (широка гама почистващи продукти за дома и офиса) и MiS MAK (продукти за хигиена и комфорт на бебето).

През тази година компанията е открила магазини в Несебър, Карнобат, а днес (11 септември) – и в Сливен. След магазина в Стара Загора предстои да бъдат открити още четири магазина. Предвижда се в близките години в страната да заработят между 100 и 120 обекта на “Swordson shopping”. Като адрес за контакти в сайта на компанията е посочен адрес “Северна промишлена зона” 1, Карнобат, България, както и адрес на Turk Gida General Trading LLC в Дубай, ОАЕ – фирма-производител на шоколад, маслини, диетични сладкиши и мокри кърпички.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн