Димитър Бербатов потвърди участието си в звездния мач срещу легендите на Барселона в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Великият български футболист Димитър Бербатов ще се включи в звездния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков и приятели. Въпреки че наскоро подписа договор с индийския тим „Керала Бластърс“, суперзвездата потвърди участието си във впечатляващия футболен спектакъл, който ще се проведе на 20 септември в Стара Загора.

Двукратният шампион на английската Висша лига с екипа на „Манчестър Юнайтед“ ще бъде част от отбора на Камата и приятели, които ще се изправят срещу едни от най-големите имена на каталунския гранд. Така публиката на стадион „Берое“ освен, че ще преживее уникалната емоция на най-грандиозното футболно шоу, ще има възможност отново да се наслади и на великолепната игра на едно от най-добрите български остриета за всички времена.

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“, част от „Стара Загора – Европейски град на спорта“, е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора. Пълен списък с локациите, от които може да се закупи пас за събитието ТУК.
Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.

Повече информация в официалната страница на събитието:
Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Христо Стоичков

С подкрепата на Национална лотария!
Ексклузивен медиен партньор: bTV Media Group
Официални партньори на събитието: JAKO и INFINITI
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн