Зонта клуб – Стара Загора дари 3500 лева на Центъра за психично здраве

STZAGORA.NET
*
Зонта клуб – Стара Загора дари 3500 лева на Центъра за психично здраве в града. Средствата, необходими за подобряването на материалната база на здравната институция, са събрани през последните 8 месеца.

“Започнахме кампанията през декември 2016 г. с идеята да направим едно хубаво коледно тържество при вас. През януари стартирахме кампанията “Бъди следващият дарител”. Успяхме да наберем тези необходими средства, с които да се подобри престоят ви тук” – обърна се към пациентите и екипа на Центъра президентът на Зонта клуб в Града на липите Надежда Чакърова-Николова.

Договорът за дарението бе получен от завеждащия отделението д-р Радка Джелебова. Тя благодари за оказаната помощ от името на пациентите на отделението и персонала. „Уверявам ви, че средствата, които са дарени, ще отидат по предназначение. Ще бъдат закупени олекотени завивки и постелно бельо, които са крайно необходими. Без тези средства нямаше да се оправим” – каза тя.

Екипът и пациентите на центъра получиха от старозагорските зонтианки Надежда Чакърова-Николова, Антония Коева и д-р Радослава Павлова икона на Св. Богородица, която да ги пази и закриля.

Припомняме, че Община Стара Загора осигури средства, с които бе ремонтирана банята в Центъра за психично здраве.

Благовест Илиев
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн