Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество – с нов офис в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
В Стара Загора днес бе открит новият офис на териториалното бюро на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество. Гости на събитието бяха и председателят на КОНПИ Пламен Георгиев, областният управител Гергана Микова, директорът на ОД МВР Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев, представители на различни институции.

Сградата, в която се помещава новият офис, е предоставена на Комисията от държавата. Тя е изцяло реновирана. Служителите ще разполагат с модерна техника, която ще им дава възможност да осъществяват видеоконферентна връзка с техни колеги от цялата страна. В старозагорското бюро до този момент са работили двама души, но се очаква техният брой да нарасне до 18. Юристи и икономисти ще са специалистите, които ще попълнят свободните работни места.

По време на официалното откриване Пламен Георгиев съобщи, че 2017 г. е най-силната за КОНПИ от нейното създаване до сега. До този момент Комисията е конфискувала незаконно придобито имущество в размер на над 19.2 млн.лв.

Областният управител Гергана Микова поздрави служителите на КОНПИ с новата придобивка и им пожела успех. „Сградата, в която се помещавате, отговаря на всички съвременни изисквания за вашата дейност. Надяваме се, че и резултатите от работата ви ще са ефективни и в полза на цялото ни общество” – каза тя.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн