Официалният екип на отбора на Христо Стоичков и приятели за звездния мач в Стара Загора е в зелено и бяло

STZAGORA.NET
*
Организаторите на звездното събитие „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“ представиха официалните екипи, с които легендите от отбора на Камата и приятели, ще се изправят срещу едни от най-големите звезди на испанския гранд. Титаничният сблъсък ще се проведе на 20 септември на стадион „Берое“ в Стара Загора от 20:00 часа.

Екипът, с който след по-малко от месец най-великите родни футболисти ще се появят на зеления терен пред многобройната публика в „града на липите“, са с емблемата на германската спортна марка JAKO. Цветовете на фланелката и гащетата са избрани да са в зелено и бяло, цветовете на местния футболен тим „Берое“. Екипировката е в ексклузивна, лимитирана серия, произведена единствено за футболния спектакъл в Стара Загора.

Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора. Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв., VIP билети – 200 лв.

Повече информация в официалната страница на събитието във Фейсбук: Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Христо Стоичков

#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн