Деветима доброволци от Великобритания работят в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
За четвърта поредна година деветима младежи от Великобритания гостуват в Стара Загора. Те активно участват в изпълнението на благотворителните дейности на партниращата им организация в града – сдружение „Свят без граници“.

По време на посещението си англичаните работят с участниците в програма „Ваканция 2017“ на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, информират се за дейностите на Международния младежки център, облагородяват двора на ЦДГ №55 в с. Хан Аспарухово и се запознават с българския бит, традиции и култура.

„Изключително благодарни сме, че отново имаме възможност да сме в Стара Загора. Важно за нас е в дейностите да обхванем деца и младежи както на различни възрасти, така и от различни етноси. Успеха в това дължим на добрите партньорски взаимоотношения, които сме изградили със сдружение „Свят без граници“. Сигурни сме, че това няма да е последното ни идване“ – споделиха младежите.

Автор: Благовест Илиев

#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн