Старозагорци не искат да се продава българската земя

STZAGORA.NET
*
Никога да не се продава българската земя, защото това е престъпление, а държавните институции да се обединят в единна позиция за защита на българския национален интерес – това изразиха граждани в приемната на депутата от „БСП за България” Георги Гьоков и общинския съветник от левицата в Стара Загора Бойчо Биволарски. Според дошлите в приемната Валери Симеонов трябва да подаде оставка заради предложението да отпадне класа за прослужено време. „БСП има позиция и тя е този клас да остане”, подчерта Гьоков. След толкова натрупано напрежение в обществото към настоящия момент хората очакват и това да е сценарий. Посетилите приемната коментираха, че мнозинството депутати не искат да вдигнат пенсиите на възрастните хора. „Пенсиите са много ниски, управляващите разчитат на това, че пенсионерите ще си отидем от този свят и няма да получаваме парите си”, оплакаха се хората. Гьоков обясни, че БСП отново ще предложи преизчисляване на всички пенсии, въпреки че предложението вече веднъж беше отхвърлено.

Пред общинския съветник Бойчо Биволарски бяха поставени въпроси, свързани с обучението на студенти. Старозагорец настоя да се почисти пътеката от южната страна на паметника „Бранителите на Стара Загора”, за да може да се използва от живеещите в южната част на Самарското знаме. „Поемам ангажимент да осигурим необходимата техника и заедно с младежката организация на БСП ще възстановим пътеката”, ангажира се Биволарски.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн