Кметът на Стара Загора, областният управител и депутати се срещат утре с министъра на финансите в търсене на решение за УМБАЛ “Киркович”

STZAGORA.NET
*
На 19 юли (сряда) в Министерството на финансите ще се проведе работна среща с министър Владислав Горанов, на която ще бъдат обсъдени всички въпроси касаещи дейността на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“.

Срещата се организира по инициатива на кмета на Стара Загора Живко Тодоров и със съдействието на премиера Бойко Борисов. На нея ще присъстват изпълнителният директор на лечебното зеведение проф. Йовчо Йовчев, градоначалникът Живко Тодоров, областният управител Гергана Микова и народни представители.

Срещата има за цел бързо да се намери работещо решение за лечебното заведение, което от няколко дни е със запорирани банкови сметки, както и да се гарантира стабилността и работата на Университетската болница „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн