Ръководството на EVN България запозна областните управители в Югоизточна България с актуалните проекти на компанията и нейните инвестиционни намерения

STZAGORA.NET
*
Актуалните инвестиционни проекти на EVN България, планирани инвестиции и подобрения на обслужването бяха сред акцентите на традиционните срещи с областни управители в Югоизточна България, които ръководството на компанията провежда всяка година.
В срещите участваха Робърт Дик, председател на управителния съвет на EVN България, Калина Трифонова, заместник-председател на УС на дружеството и Костадин Величков, изпълнителен член на ръководството на “Електроразпределение Юг“.

Акцент на инвестициите през 2017 г. са изграждане на нови електропроводи и трафопостове, повишаване сигурността на захранването, намаляване на технологичните загуби и доизграждане на системата за дистанционно отчитане на електромерите. Системата позволява по-добър контрол срещу кражби на електроенергия, намалява технологичния разход и подпомага процеса за смяна на доставчик.

Новото име „Електроразпределение Юг“, което разпределителното дружеството в Югоизточна България прие през месец май 2017 г., също беше сред темите на срещите. С промяната компанията стана първото разпределително дружество в България, което изпълнява изискването европейското и българско законодателство за ясна идентичност от компаниите доставчици на електроенергия.

Целта на станалите вече традиционни срещи е да се поддържа редовният диалог между дружеството и областните управители в Югоизточна България, която се обслужва от компанията. За последните 12 години инвестициите на EVN в сигурност и модернизация на мрежата и клиентско обслужване надхвърлят 1,5 млрд. лева.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн