“Берое” привлече румънците Негрут и Фиртулеску

STZAGORA.NET
*
“Берое” се сдоби днес с две нови попълнения. Своите договори с клуба подписаха румънците Серджиу Негрут и Драгош Фиртулеску. Играчите са привлечени като свободни агенти и за последно са играли заедно в румънския “Пандури” (Търгу Жиу). Негрут и Фиртулеску вече тренират с новите си съотборници на лагера в Бояна и може да вземат участие в днешната контролна среща с “Бней Йехуда” (Израел). Двубоят започва в 18:30 ч.

Драгош Фиртулеску (вляво на снимката) е роден на 15 май 1989 г. в Крайова, Румъния. Висок е 170 см и играе като ляво крило и атакуващ полузащитник.

Фиртулеску е юноша на “Университатя” (Крайова, Румъния), където започва и професионалната му кариера. Освен за родния си клуб той е играл в кипърския “Алки”, унгарския “Капошвари” и румънските “Търгу Муреш”, “Университатя” (Клуж), “Олт Слатина”, “Арад”, “Динамо” (Букурещ), “Рамницу” (Вълчея).

През миналия сезон той е бил част от отбора на “Пандури” (Търгу Жиу), където е изиграл 17 мача и е отбелязал 1 гол.

Серджиу Негрут е роден на 1 април 1993 г. в Клуж-Напока. Висок е 181 см и играе като нападател.

Негрут е юноша на “ЧФР Клуж”, където започва и професионалната си кариера. Играл е под наем в отборите на “Унирея”, “Металул” и “Рамницу”. През 2014 г. се завръща в “ЧФР Клуж”, където играе до края на 2016 г. От началото на календарната 2017 г. е част от отбора на “Пандури” (Търгу Жиу), където изиграва 18 мача и бележи 3 гола.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн