В Чирпан и Братя Даскалови се проведоха общински събрания на ГЕРБ

STZAGORA.NET
*
Общински събрания на структурите на ГЕРБ се проведоха в Чирпан и Братя Даскалови. „Отчетени бяха резултатите от последните парламентарни избори, които в тези общини не са задоволителни за ГЕРБ – категоричен бе областният координатор на партията Пламен Йорданов. – Продължаваме работа обединени и мотивирани за спечелване на следващите кметски избори“. Според него целта за община Братя Даскалови е да бъде удвоен броят на общинските съветници, като по този начин ще се засили позицията на ГЕРБ и ще се помогне за провеждането на реални политики за гражданите.

Стоян Вълчев, общински ръководител на партията в Братя Даскалови, се оттегли от поста с мотива, че иска да даде път на нови млади хора, които да надградят и подобрят работата на партийната организация. По време на събранието надделя мнението, че в новото общинско ръководство трябва да се ангажират хора от различни села в общината, за да се разгърне ефективна политическата дейност във всяко населено място. „Така до ръководството ще стига актуална информация за реалните проблеми и ще се работи за тяхното решаване, ще се провеждат и редовни събрания на всеки три месеца“ – подчерта Пламен Йорданов.

Номинирани за новото общинско ръководство в Братя Даскалови са петима души, които ще бъдат гласувани при провеждането на следващо събрание.

В Чирпан членовете на ГЕРБ се обединиха около идеята, че партията трябва да привлече към организацията си хора с авторитет, които са неоспорими личности в обществото. „Целта е подготовката на местните избори – издигането на кандидат за кмет от ГЕРБ на ярка фигура, както и сформирането на силен екип в Общинския съвет в Чирпан“ – подчерта областният координатор. По време на събранието бе отбелязано, че сегашното местно управление в Града на Яворов е слабо и не се постигат резултати. Градът и общината са в застой и не се развиват, което е видимо на фона на случващото се в други близки общини.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн