Довечера раздават наградите от “Златната липа” `2017 с бляскава церемония, духов оркестър, мажоретки и прожекция на филма-победител

STZAGORA.NET
*
Днес, 7 юни, в 12.00 часа във фоайето на Държавна опера Стара Загора ще започне заключителната пресконференция на журито на Международния фестивал за ново европейско кино “Златната липа”. Председателят на журито Владимир Пенев ще обяви имената на наградените филми – за най-добър филм, най-добра женска и най-добра мъжка роля, за режисура, както и наградата на Съюза на българските филмови дейци.

Церемонията по награждаване на отличените филми от “Златната липа” `2017 е от 18 часа днес в зала Държавна опера Стара Загора. Церемонията ще бъде особено тържествена – с участието на военния духов оркестър под диригентската палка на капитан Цветомир Василев и мажоретките на Центъра за подкрепа на личностното развитие, които не успяха да участват в откриването на фестивала поради поройния дъжд в събота.

Международното жури с председател Владимир Пенев ще обяви резултатите от сцената и ще връчи статуетките “Златна липа” на наградените филми, режисьори и актьори.

Накрая ще бъде прожектиран филмът, спечелил наградата на журито “Най-добър филм”.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн