Радостин Танев, народен представител от ГЕРБ, в село Казанка: Пазете традициите и ги предавайте напред за поколенията

STZAGORA.NET
*
Средногорското село Казанка отбеляза днес за 304-ти път своя празник. Преди тържеството всички присъстващи с едноминутно мълчание почетоха паметта и се помолиха за ранените при снощния атентат в Лондон.

Отслужена бе литургия в местния храм „Св. Троица“ за благоденствие и мир. Гости на събитието бяха народният представител от ГЕРБ Радостин Танев, общинските съветници Динко Михайлов и Диян Димитров, кметове и кметски наместници на села от региона, десетки жители и гости на Казанка.

„Много хубаво е, когато традициите се пазят, за да се предават напред за поколенията. Хубаво е и когато хората са сплотени. В такива дни като днешния това личи и ме радва“, каза народният представител Радостин Танев. „Поздравявам кметския наместник Елка Михайлова за ентусиазма, с който работи за своето село, защото така малките населени места се изпълват с живот, така ежедневието на хората тук добива смисъл. Бъдете здрави и нека всяка година се събирате, млади и стари – заедно“, допълни още Танев.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн