Полски експерти представиха в Стара Загора автомобилен инжектор от ново поколение

STZAGORA.NET
*
Инжектор от ново поколение беше представен днес от изявени полски специалисти пред 80 представители на сервизи от цяла България. Обучението се организира от българската компания „Домо Естетико“ и нейния партньор „Ауто Газ БГ“ и се провежда в гр. Стара Загора в рамките на два дни.

Най-новият инжектор на полската компания с представителства в цял свят – LPG TECH, е един от малкото на пазара, които осигуряват безпроблемна работа на автомобила при минус 40°C. Инжекторът е с тефлоново покритие, което го прави изключително устойчив при употреба на замърсена газ. Голямото разнообразие от конфигурации, в които се предлага, както и вертикалното ел. захранване, дават възможност за множество различни варианти на монтаж.

На обучението в Стара Загора ще бъдат представени също и обновени версии на емулатор за налягане, както и емулатор за ниво.

„Домо Естетико“ са едни от малкото в бранша, които редовно организират обучения за сервизите за новостите при газовите уредби, както и за тънкостите при монтажа им, в зависимост от спецификата на автомобила.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн