Шест старозагорски училища участват в турнира „Вива баскет“

STZAGORA.NET
*
За втора поредна година Превантивно-информационният център по зависимости към Община Стара Загора и Баскетболен клуб „Берое“ организират междуучилищен баскетболен турнир „Вива баскет“. В модула „Спорт за здравословен живот“ участват ученически отбори от втори клас и трети клас на шест старозагорски училища.

Турнирът ще започне на 17 май 2017 г. в 14.00 часа, на баскетболното игрище в парк „Артилерийски“ в Стара Загора. той е посветен на Деня на българския спорт и Международния ден на предизвикателството.

Спортсменските двубои между отборите от Второ ОУ „П.Р.Славейков“, Пето ОУ „Митьо Станев“, Шесто ОУ „Свети Никола“, СОУ „Иван Вазов“, СОУ „Васил Левски“, СОУ „Максим Горки“ ще се проведат на принципа „всеки срещу всеки“. Уменията на малките състезатели, усвоени по време на безплатните тренировки, предоставени от треньори и състезатели на представителния мъжки баскетболен отбор, горещо ще подкрепя публика от техни връстници и приятели.

Всички отбори ще получат грамоти за участие и представяне в турнира. На отоборите, заели първите три места в класирането, ще бъдат връчени купи. За всички малки състезатели ще има лакомства, а за аплодиращата и бързомислеща публика – забавни игри и награди!

В спортната инициатива, която има и възпитателен характер, ще има само победители, затова всички са добре дошли, за да я превърнат в истински празник.

Организатори са Община Стара Загора, Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център по зависимости.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн