18 транспортни средства продава офис НАП Стара Загора

STZAGORA.NET
*
9 леки атомобила, 5 товарни автомобила, 2 специализирани, автобус и полуремарке, могат да бъдат закупени на търг от офиса на НАП в Стара Загора. За публична продан са обявени:

- леки автомобили 9 бр., модели: Opel Astra, VW transporter, Renault, Peugeot 406, Toyota, Hundai Santa Fe и Citroen Berlingo. Всички са в движение и в добро техническо състояние.
- товарни автомобили 5 бр., с марки: Skoda, UAZ, ZIL;
- специализирани автомобили 2 бр.: Skoda и ZIL;
- автобус – VW Crafter;
- полуремарке Fruehauf ED-32.

Ценовите предложения за участие в тръжната процедура се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст. Загора, ул. “Кенали” № 1 или се подават на място в деловодството. Депозитът за участие е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до крайния срок 19 май 2017 г.

Търгът ще се проведе на 29 май от 11:30 часа в сградата на НАП Стара Загора на ул. “Кенали” №1.

Огледи се извършват всеки присъствен ден, от 11-ти до 19-ти май от 10:00ч. до 15:00ч., след предварителна уговорка на телефона посочен в обявата, по местонахождение на транспортните средства в гр.Гълъбово.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търговете, първоначални продажни цени, банкови сметки за превод на депозита, необходими документи и други са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или на: Обява_Търг в сайта на НАП. По-подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител, водещ търга, на телефона, посочен в обявата.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн