За Деня на Европа 9 май: Награждават победителите в конкурсите за рисунка и фотография

STZAGORA.NET
*
На 09.05.2017 г. (вторник) от 10,00 ч. в парк „Пети октомври“, Стара Загора, Областен информационен център – Стара Загора ще вземе участие в празника „Ден на Европа в Стара Загора“, организиран от Агенция за регионално икономическо развитие, Европа директно и община Стара Загора.

Жителите и гостите на Стара Загора ще се насладят на подредената изложба от рисунки и фотографии от проведените конкурси „Рисувам моата Европа“ и „Европа през моя обектив“. Ще бъдат наградени победителите в двата конкурса за рисунка и фотография.

ОИЦ – Стара Загора ще подреди щанд с информационни материали за председателството на България през 2018 г., както и във връзка с годишнините на Европейския социален фонд, приемането на България в ЕС и работата на мрежата от ОИЦ, както и рекламни и информационни материали за Оперативните програми.

Събитието е част от националната кампания „ЗАЕДНО за Европа“ на мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на ЕСИФ.

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн