Търсят се спомоществователи за шестите Детски спортни игри “Старозагорски олимпийски надежди” – 2017 г.

STZAGORA.NET
*
ДО
ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДЕЛОВИТЕ СРЕДИ
В РЕГИОН СТАРА ЗАГОРА

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Организационен комитет от олимпийски, световни и европейски шампиони, и медалисти от различни видове спорт, допринесли за спортната слава на България и Стара Загора, под председателството на змс Александър Томов и Граждански клуб „ЛИПА” – Стара Загора, в партньорство с Община Стара Загора организират за шеста поредна година Детски спортни игри „Старозагорски олимпийски надежди”.

Игрите ще се проведат в Стара Загора на 27 май 2017 г. и в тях ще вземат участие над 700 деца от 25 спортни клуба от регион Стара Загора. Събитието е посветено на Международния ден на предизвикателството и Националния ден на спортиста и в чест на мс Димитър Чифудов, първия старозагорски олимпиец.

Игрите, провеждани от 2012 година досега, в които взеха участие над 2 200 деца, преминаха много успешно. Това ни даде увереност, че тази проява е изключително полезна за популяризиране и развитие на детския спорт в региона, и че трябва да се провежда ежегодно. Тази година игрите ще се проведат със засилен състезателен елемент.

Обръщаме се към Вас, с молба да подкрепите (финансово и/или материално) провеждането на шестите детските игри „Старозагорски олимпийски надежди”. Всички деца, които участват в игрите ще получат грамоти и ранички с подаръци, а победителите ще бъдат отличени с купи и медали. Вашата подкрепа, с Ваше съгласие, ще бъде широко популяризирана по време на игрите и върху информационните материали на събитието. Ще можете да поставите рекламен банер в спортна зала „Иван Вазов”, където ще бъде официалното откриване на събитието на 27 май от 10:00 ч и където ще се представят основната група спортове, в обновения плувен басейн, или на другите площадки, където ще се провеждат игрите. Ваш представител ще може да участва в откриването на игрите и в раздаването на купите, медалите, грамотите и подаръците.

На игрите ще присъстват кметът на Стара Загора Живко Тодоров и други официални лица. Сред поканените са председателят на БОК Стефка Костадинова и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.
За повече информация и заявяване на желание за подкрепа можете да се обръщате на e-mail: club.lipa@gmail.com или на телефон 0887 110 280. Организаторите веднага ще се свържат с Вас.

С уважение:
змс Александър Томов,Председател на Организационния комитет

Олег Стоилов,
Председател на ГК ЛИПА – Стара Загора


#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн