НАП Стара Загора обслужи над 40 000 клиенти от началото на годинaта

STZAGORA.NET
*
През първите четири месеца на 2017 г. в офиса на НАП – Стара Загора са обслужени над 40 000 клиенти. Средно на ден инспекторите са предоставили услуги на 492 клиенти, а в последния месец от данъчната кампания – април, през офиса на НАП са преминали 10 507 лица (средно по 553 човека на ден). Двойно се е увеличил броят на клиентите, които са предпочели да подадат данъчните си декларации с ПИК или електронен подпис.

По данни от системата за управление на опашките, средното време за получаване на услуга е 12 минути, а времето за изчакване на ред е 8 минути. Сред най-често ползваните услуги са: подаване на видове декларации – данъчни и осигурителни, консултиране на здравно-осигурителен статус, справки за информацията в данъчно-осигурителните сметки и получаване на персонален идентификационен код (ПИК).

Напомняме на всички наши клиенти, че НАП предлага електронна справка за задълженията на сайта си: www.nap.bg, като за целта е необходим електронен подпис или безплатния персонален идентификационен код (ПИК). Електронните услуги, предоставяни на клиентите на НАП, са над 90.

Информация за всички услуги на НАП може да бъде получена всеки работен ден на цената на градски разговор и от информационния център на НАП на тел. 0 700 18 700.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн