Младежите и дамите от ГЕРБ – Стара Загора зарадваха обитателите на Дома за възрастни хора

STZAGORA.NET
*
Младежи и Жени ГЕРБ от Стара Загора посетиха Дома за възрастни хора, който се намира в курортното селище Старозагорски минерални бани днес. Денят на труда се превърна в ден за настолни игри, отбелязаха обитателите на социалното заведение. Членовете на МГЕРБ изиграха няколко партии шах и табла, а дамите се забавляваха с „Игри на думи“.

Идеята на младите хора да подарят настолни игри на обитателите на дома дошла по време на едно от последните им събрания. „Искахме да споделим малко време и да покажем на възрастните хора, че не са сами и имат в наше лице приятели. Получихме подкрепата и на дамите от ГЕРБ в града ни“, сподели Радостин Танев, областен координатор на МГЕРБ – Стара Загора и народен представител. Той благодари за доверието и доброто посрещане, което винаги е получавала старозагорската структура на партията в дома. „Връзката между поколенията е важна, а вниманието, което си даваме един на друг, безспорно ни обогатява“, допълни Танев.

В съвместната инициатива на старозагорските партийни структури се включи и Станчо Станев, кмет на Старозагорските бани. Той припомни на младежите, че отново е дошло време да освежат заедно беседки и пейки в курортното селище, за да допринесат за добрата визия на населеното място, любимо за разходки и отдих на поколения старозагорци.

#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн