Община Стара Загора с щанд и специална презентация на туристическа борса „Вашата ваканция“

STZAGORA.NET
*
На 20 и 21 април 2017 г. за 15-ти път в Бургас ще се проведе туристическа борса „Вашата ваканция“. Акцентът тази година ще бъде ролята на общините в развитието на туристическия продукт, възможностите за вътрешен туризъм, кадрите в туризма.

На щанда на Община Стара Загора посетителите ще могат да се запознаят с материали за най-атрактивните забележителности и възможности за активен отдих и туризъм, както и наситения със събития културен и спортен календар за 2017 година.

На специална презентация ще бъдат представени проявите във връзка с честването на 140 години от боевете за защитата на Стара Загора. Специалната програма включва повече от 15 събития, сред които възпоменателна историческа реконструкция на боевете край града и спасяването на Самарското знаме по време на Руско-турската война, осъществена от дружество „Традиция“. Кулминацията ще бъде светлинно-звуковия спектакъл „Молитва за Стара Загора“, който ще се състои на 31 юли т.г., от 21.00 ч., на Мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора“.

Туристическа борса „Вашата ваканция“ се организира от Бургаска регионална туристическа асоциация, под патронажа на Министерство на туризма, фбластен управител на Област Бургас и Община Бургас.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн