БСП в Казанлък с нов председател

STZAGORA.NET
*
39-годишният Станимир Стефанов оглави 125-годишната казанлъшка организация на БСП. Изборът му стана след тайно гласуване на проведеното вчера заседание на 20-та общинска конференция, на което казанлъшките социалисти отчетоха недостатъците и проблемите на предизборната си кампания за 44-то Народно събрание и очертаха предстоящите си задачи.

Стефанов получи доверието на 76 делегати от общо 124. На второ място се класира Катя Киликчиева с 40 гласа.

До избор на нов председател на БСП-Казанлък се стигна, след като Николай Терзиев подаде оставка на 24 февруари 2017 г. с мотив, че оставането му на този пост подлага на риск резултатите от предстоящите парламентарни избори в Община Казанлък и дори застрашава целостта и функционалните способности на партийната организация.

Станимир Стефанов е роден в София на 4 юли 1977 г. Завършил е висше образование в УНСС със специалност „Стопанска логистика“. В БСП е от 15 години. Отскоро членува в казанлъшката партийна организация в ОПО 056.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн