Английска изпълнителка ще се представи пред старозагорската публика в петък

STZAGORA.NET
*
Регионална библиотека “Захарий Княжески”
7 април 2017 г. (петък), 19:00 ч., зала първи етаж
Концерт на Бавини Виас (Bhavini Vyas), английска певица, израснала с индийската култура
Вход: 10 лв.

Родом от покрайнините на Северен Лондон, Бавини Виас израства с индийската култура от ранна детска възраст, възпитавана в традиции, здраво вкоренени в духовната страна на живота.

Изучавайки Психология и Химия в университета в Единбург и Оптометрия в City University в Лондон, академичното образование на Бавини върви ръка за ръка с изкуството. Бавини посещава вокални уроци по класическа индийска и гурунджати народна музика, класическа музика и джаз от 5-годишна. Освен това специализира в Indore Gharana от 18-годишна възраст, когато си взима почивка от академичните среди за година, за да се потопи във вокално обучение в Индия.

През годините Бавини Виас си партнира с редица музиканти, участвайки в техни проекти и създавайки своя фен база по цял свят. Повлияна от хип-хоп, фънк, соул, Брит-поп и молитвена музика, тя работи в тясно сътрудничество с различни музикални формации, продуценти и музиканти. Завършен и висококвалифициран вокалист, Бавини редовно провежда сатсанг в Лондон и по целия свят. Сред големите ? изяви са концерти на Wembley Arena, Queen Elizabeth Hall, The Southbank Centre, St Pauls Cathedral and Trafalgar Square в Лондон and St Martin square в Сидни.

Бавини Виас е инструктор на международната фондация Изкуството да живееш, преподавайки програми за щастие и справяне със стреса, и възстановяващи програми в затворите, свързани с нейното дълбоко разбиране за силата на дишането в нашия живот и неговото въздействие върху вътрешното състояние на човек.

Тя е съ-директор и водещ вокал на The Yoga Jam, представящ творчески синтез на съвременни бийтове и ритми с древни санскритски мантри, йога и медитация, и от 2011 г. насърчава хората да изследват вътрешния си свят и култивира себерефлексивна практика.

Нейните концерти включват песни, изпълнявани на различни езици.

Уебсайт: bhavinivyas.com
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн