Цветан Цветанов в Стара Загора: ГЕРБ ще продължи да подкрепя малкия и средния бизнес

STZAGORA.NET
*
Стара Загора се преобрази и днес е един истински европейски град, благодарение на кмета Живко Тодоров и подкрепата на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ. Това каза по време на среща с работещите във фирма за производство на облекла в Стара Загора Цветан Цветанов. Председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията бе на обиколка из Старозагорско заедно с водача на листата Емил Христов, кандидат-депутати и кмета на общината и областен координатор Живко Тодоров. “Гарантираме продължаването на Националната програма за енергийна ефективност, защото тя подобрява живота на хората и дава работа на малките и средни фирми. БСП я саботираха още в началото – плашеха с вдигане на данъци и взимане на жилища, но всичко това беше една огромна лъжа, което вече е ясно за всички”, допълни още зам.-председателят на партията. Той подчерта, че за ГЕРБ приоритет е била и ще е инвестицията в образованието, защото подрастващите трябва да имат равен шанс и реални знания за всички. “Бизнесът се нуждае от квалифицирана работна ръка. За да продължим политиките в интерес на хората, ни е необходима подкрепата на всички български граждани с номер 11 в бюлетината“, каза още Цветанов в Стара Загора.

Водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора Емил Христов бе категоричен, че когато се говори за заплати и пенсии – това може да се случи само с повишаване на производството, защото е невъзможно, без да се развива икономиката. „Ако икономическият ръст, който отбелязваме сега, се запази и през следващите четири години, то наистина може да се говори за значителни увеличения на заплащането“ – каза по време на срещата Емил Христов.

Обиколката на общините в Старозагорско продължи с посещение на градския пазар в Раднево. „ГЕРБ ще подкрепя, както и досега, малкия и средния бизнес. Предвиждаме премахване на бюрокрацията и осигуряване на квалифицирани кадри за бизнеса чрез дългосрочна инвестиция в образованието“, подчерта Цветанов в миньорския град.

Той бе категоричен, че в региона е изключително важен въпросът с въглищната енергетика. „Ние стабилизирахме сектора, след като заварихме огромна задлъжнялост след кабинета „Орешарски“. В момента държавните енергийни дружества в Старозагорско са стабилни. Един внезапен срив във въглищната енергетика би предизвикал проблем с непредвидими последствия за България както в социален план, така и от гледна точка на енергийната сигурност на страната и региона. Ние гарантираме, че това няма да се случи в следващ управленски мандат на ГЕРБ“ – каза още Цветан Цветанов.

#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн