Издирван се гръмна в главата в центъра на Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Мъж на възраст 51 г. се самоуби с изстрел в главата четвърт час преди обед в центъра на Стара Загора. Мястото е до т.нар. “долна гъба” на пресечката на бул. “Цар Симеон Велики” и бул. “Митрополит Методи Кусев”.

Очевидец сподели пред медията ни, че е чул два изстрела (единият очевидно е бил във въздуха). Мъжът бил паднал на лявата си страна, с подвита под тялото ръка, като пистолетът е останал до ръката му. След около 10 минути е дошла първата линейка. Пристигналият медик е проверил прострелялия се за наличието на пулс, но веднага с жест е дал да се разбере, че човекът е мъртъв. Очевидецът е видял дупка на слепоочието му. Край трупа се забелязва малко количество протекла кръв.

Впоследствие пристигнаха разследващи, които откриха в близост двете гилзи от изстреляните патрони. Пристигна и съдебен лекар. Местопроизшествието беше оградено с паравани, за да се прекрати визуалният контакт, след което служебните лица започнаха работа по случая.

Според запознати прострелялият се е бил обявен за издирване от близките си. Мъжът бил семеен, като семейството му вчера е потърсило съдействие от полицията за издирването му. Сложил е край на живота си на място, на което старозагорци обикновено си уговарят срещи. Това, което се очертава досега по случая говори, че решението си загиналият е взел по лични причини.

Също преди обед днес има и второ самоубийство в Стара Загора – има скочил от висок етаж в района на улиците “Стефан Стамболов” и “Ген. Столетов”.

#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн