Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ в Стара Загора пред КТ „Подкрепа“: Ние сме най-добрият екип, а вие сте нашите съветници

STZAGORA.NET
*
Не се срещаме за първи път, няма да е и за последен, защото гласът на работещите в региона ни трябва да се чува от управляващите. Това ще продължи да е така и на местно, и на държавно ниво. Длъжни сме да защитаваме интересите на хората. С тези думи Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ за кандидат-депутати за 27-и Старозагорски избирателен район, започна разговора с представителите на различните секторни структури на КТ „Подкрепа“. „Имаме изцяло местна листа, която е балансирана – опитът на по-възрастните е допълнен от енергията на по-младите. Ние сме екип, който работи, който се вслушва във вашите съвети и препоръки. Убеден съм, че и занапред ще е така. Всичко, което правим в Стара Загора трябва да продължи“, подчерта Христов.

„Заедно с вас, представителите на работещите хора, имаме мисия – да реализираме по най-добрия начин програмата за управление така, че да е в полза на хората, защото празните обещания не изплащат заплати, не изплащат и пенсии, не гарантират сигурност и бъдеще“, обяви водачът на листата на ГЕРБ за Старозагорско.

“Нашият синдикат е създаден, за да помага на хората, които работят, но в основата му стоят демократичните ценности. Затова при нас не идват тези, които са вляво на партийната карта“, припомни Михаил Михайлов, регионален лидер на КТ “Подкрепа“. „Заради постоянните срещи с вас, съм убеден съм, че както работите за Стара Загора тук, така ще работите за Стара Загора и в парламента“, обърна се Михайлов към кандидатите от ГЕРБ.

Емил Христов представи детайлите на един от местните акценти, който са си поставили – прехвърлянето на собственост на АГ комплекса от държавата на общината. „Получихме официално писмо от Българския лекарски съюз, с което получаваме подкрепа за тази инициатива, защото е в интерес на всички жители в региона“, обяви водачът на листата на ГЕРБ. Той обясни в детайли причината за намерението, което заяви Община Стара Загора, в искането на имота от държавата, а именно след ремонт на сградата на АГ комплекса, в нея да бъдат събрани всички общински здравни заведения. „Тази сграда винаги се е свързвала със здравеопазване и ще бъде недопустимо да се случи друго с нея. Най-нормалното и рационалното е тя да се преобрази в модерен център за доболнична помощ. Локацията е комуникативна, а на мястото на ДКЦ I има възможност да се изгради и паркинг, който да обслужва нуждаещите се от лечение“, обясни Христов идеята на един от основните приоритети за Стара Загора.

За да се случат всички неща, които са планирани за региона в програмата на ГЕРБ, Христов подчерта, че е необходима двустранна и добра комуникация между властите. Той даде пример с обещанието на Бойко Борисов при посещението му тази седмица в Стара Загора, за финансиране на довършването на южната част на новия парк „Артилерийски“. „Ако липсва този диалог между правителство и общинска управа – всичко това би било немислимо“, категоричен бе той.

Кандидатите на ГЕРБ за народни представители Радостин Танев и Катерина Иванова също участваха активно в срещата, на която бяха обсъдени още предложения и препоръки за подобряване на комуникацията между държава, бизнес и граждани.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн