Ева Майдел и сдружение „Образование България 2030“ продължават кампанията „Научи ме да умея“

STZAGORA.NET
*
На 24 Февруари 2017 г. в Международния младежки център – Стара Загора се проведе поредният етап от кампанията “Научи ме да умея”, организирана от евродепутата Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) и сдружение „Образование България 2030“.

Старт на кампанията беше даден през юли месец миналата година и до момента вече близо 50 ученици от областта са минали през инициативи, упражняващи различните умения на 21 век, а именно работа в екип, критично мислене, креативност и т.н. Всеки от семинарите е организиран със съдействието на Межднародния младежки център и млади специалисти от „Заедно в час“

В продължението на инициативата участие взеха повече от 30 ученици от Стара Загора, които заедно с Богдана Денчева от фондация „Заедно в час“ и под формата на „Бързи срещи“ упражняваха комуникационните си умения.

Кампанията продължава да се разпространява и в други градове в България. Екипът на евродепутата Ева Майдел оказа съдействие на други 60 ученици във Велико Тъново за придобиване на умения и стаж по специалността във водещи за региона фирми. В област Хасково кампанията ще стартира през месец март.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн