Общинският ръководител на ПП ГЕРБ Емил Христов ще води кандидат-депутатската листа на партията в 27-ми Старозагорски избирателен район

STZAGORA.NET
*

Живко Тодоров и Емил Христов (вляво)

 

Емил Христов

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ в Стара Загора и председател на Общинския съвет Емил Христов е определен за водач на листата на ГЕРБ в 27-ми Старозагорски избирателен район. Това обяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на провеждащата се в Старозагорските бани Национална политическа академия на ЖГЕРБ. Листата с кандидатите за народни представители на ГЕРБ в Стара Загора и региона ще бъде внесена в Регионалната избирателна комисия в понеделник, уточни за медията ни областният координатор на ГЕРБ и кмет на Стара Загора Живко Тодоров.

“Г-н Христов е наш командир на ракетен дивизион и в Кербала, и в Афганистан. Сиреч, той сваля изтребители. Казвам го с хумор, за свежест в кампанията. Когато г-жа Цачева се гърчеше, че не се е качвала на изтребител, им беше лесно. Изцяло общинската организация в Стара Загора си го избра г-н Христов и ние я подкрепихме. ” – беше първият коментар за водача на листата от страна на Бойко Борисов.

Живко Тодоров допълни, че на второ място в листата ще бъде Борис Кърчев като представител на Казанлък, на трето и четвърто – старозагорците Маноил Манев (досегашен депутат от ГЕРБ) и Радостин Танев (председател на младежката организация на ГЕРБ в Стара Загора), и др.

“Емил Христов е перфектен като водач на листата – допълни Живко Тодоров. – Защото като председател на Общинския съвет той познава всички населени места, познава проблемите на хората. Доказа се през последните години като много работоспособен и всеотдаен водач на местния парламент. Тази му отдаденост за мен е най-важна. Надявам се, че и хората ще го оценят. Ние ще водим положителна кампания. Познаваме се с водачите на листи и на БСП, и на ДПС, и ще водим кампанията си с уважение, защото като минат изборите, ние заедно ще продължим да работим по проблемите на Стара Загора, които са общи.”

Фактът, че листата на ПП ГЕРБ в Стара Загора ще се води от местен представител на партията в негово лице, Емил Христов коментира пред медията ни така: “В Стара Загора тръгнахме по нов път с това, че защитихме виждането си сами да определяме бъдещето си. Благодарим на нашето ръководство, че разбра и се вслуша в това, което искахме. Както и на всички, които подкрепиха този ни избор. Надяваме се да оправдаем това доверие. Ще работим за града през цялото време, винаги, изцяло и във всичко. Предизборната кампания лично за мен ще бъде продължение на работата, която съм вършил до този момент – да се срещам с хората, да им разказвам какво правим, защо го правим. Имам и една молба към всички – нека да бъдем заедно!”
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн