Управителят на Парк-хотел „Стара Загора“ отличен със златен приз „Млад мениджър“

STZAGORA.NET
*
Парк-хотел „Стара Загора“ спечели една от наградите „Златен приз“ на специализираното издание „Туризъм и отдих“, които бяха връчени по време на приключилата в петък, 17 февруари, 34-та Международна туристическа борса „Ваканция СПА/Експо“`2017.

Наградата „Млад мениджър за 2016 година“ беше присъдена от авторитетното жури на Стоян Тонев – управител на Парк-Хотел „Стара Загора“. Г-н Тонев получи наградата лично от главния редактор на сп. „Туризъм и отдих“ и председател на комисията по номинациите, г-н Димитър Кирекчиев. Мината година Парк-Хотел „Стара Загора“ също беше отличен със златен приз „Най-добър бизнес хотел за 2015 година“. „Благодаря за отличието на списание „Туризъм и отдих“, както и на екипа на Парк-Хотел „Стара Загора“, с който постигнахме наистина добри резултати през изминалата 2016 година. Най-голямата ми благодарност е към собствениците на комплекса – семейство Лена и Дечко Колеви и синовете им Иван и Данаил, които ни дадоха своето доверие да работим за това прекрасно място“, каза Стоян Тонев при получаването на наградата за млад мениджър.

Парк-хотел „Стара Загора“ участва за трета поредна година в Международна туристическа борса „Ваканция СПА/Експо“ съвместно с Община Стара Загора и Регионалния исторически музей. Акцентите в представянето на старозагорската изложбена палата тази година паднаха върху представянето на кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта`2017, Фестивалът на виненото и културното наследство „Августиада“, представяне на Държавна опера Стара Загора и „Стара Загора – столица на бирата“.

Изложението беше открито от служебния министър-председател на България, проф. Огнян Герджиков. На форума в Интер Експо Център София бяха представени над 350 туристически компании от цял свят и повече от 40 български общини. В словото си премиерът посочи, че през изтеклата 2016 година страната ни е била посетена от над 8 милиона чуждестранни туристи, като приходите от туризъм са надхвърлили 6 милиарда лева.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн