Жени ГЕРБ ще проведат Национална политическа академия под надслов „Национално отговорно управление или популизъм“

STZAGORA.NET
*
Жени ГЕРБ ще проведат Национална политическа академия под надслов „Национално отговорно управление или популизъм“. Мероприятието ще се проведе на 18-ти и 19-ти февруари 2017 година (събота и неделя) в курорта Старозагорски минерални бани. Форумът се организира със съдействието на фондация „Конрад Аденауер“.

Политическата академия на ЖГЕРБ ще бъде официално открита от заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, от председателя на дамската организация на партията Ирена Соколова и от кмета на Стара Загора и областен координатор на ГЕРБ Живко Тодоров.

По време на форума ще бъдат представени приоритетите в предизборната програма на ГЕРБ. Заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова ще представи акцентите в сектор „Образование“. Бившият министър на културата в правителството на Бойко Борисов Вежди Рашидов ще представи панела „Култура, развитие, културни и творчески индустрии“. Бившият енергиен министър Теменужка Петкова ще разясни пред дамите от ГЕРБ какви са мащабите и хоризонтите в сектор „Енергетика“. Данаил Кирилов, председател на правната комисия в 43-тото Народно събрание, ще обясни пред присъстващите кои са съществените законодателни проблеми и възможни правни решения. Председателят на Комисията по енергетика в 43-тото Народно събрание Делян Добрев ще представи темата „Икономически растеж – гарант за повече заетост и високи доходи“. Д-р Даниела Дариткова – председател на Комисията по здравеопазване в 43-тото Народно събрание и д-р Кирил Добрев от ГЕРБ ще обяснят пред присъстващите какви са предизвикателствата в сектор „Здравеопазване“. Лектори на форума ще бъдат и редица изявени политолози, експерти и социолози.

Жени ГЕРБ ще бъдат приветствани от Торстен Гайслер, ръководител на фондация „Конрад Аденауер“ в България.

Национална политическа академия под надслов „Национално отговорно управление или популизъм“ ще бъде официално открита на 18-ти февруари (събота) в 09:00 часа. Събитието ще се проведе в Хотел Спа „Калиста“, Старозагорски минерални бани.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн