EVN България проведе осма среща на Клиентския си съвет в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
На срещата бяха обсъдени актуални теми свързани с потреблението на електроенергия през зимата

На 11 февруари 2017 г. в гр. Стара Загора се проведе осмата поред среща на Клиентски съвет към EVN България. За настоящия състав на Клиентски съвет това беше четвърто заседание. На срещата в гр. Стара Загора бяха обсъдени актуални теми свързани с факторите, влияещи на консумацията на електричество в домакинството през зимата.

Участниците в Клиентски съвет се обединиха около становището, че е важно всеки клиент да следи своето потребление през зимния сезон, както и да обръща внимание на мерки за енергийна ефективност и рационално използване на електроенергията в дома. Важно е за всеки клиент да обърне внимание и на факторите, оказващи влияние на неговата консумация – индивидуален режим на потребление при ниски температури, дали се използва електроенергия за отопление и топла вода и др. Разумно потребление означава разумни разходи, е общото мнение на участниците.

Инициативата Клиентски съвет се състои в срещи между битови клиенти на EVN България и представители на дружеството. Дискутират се различни теми, свързани с дейността на EVN България и се изработват различни предложения и препоръки, които биха били полезни за усъвършенстване на предоставяните от дружеството услуги. Клиентският съвет има консултативна роля за дейността на дружествата в групата EVN България, които подлежат на стриктни регулативни норми съгласно българското законодателство.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн