Община Стара Загора ще се представи на „Ваканция и Спа Експо“ – 2017

STZAGORA.NET
*
Община Стара Загора ще се представи на Международното туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо“, което ще се проведе от 15 до 17 февруари 2017 г. в София.

В зала 3, щанд 40 на Интер Експо център посетителите ще получат информация и материали за възможностите за туризъм, туристическите обекти, настаняването и конферентната база, както и за местата за хранене, атракции и развлечения на територията на града и общината. Събитията, включени в културния и спортния календар на Община Стара Загора, са представени по месеци на повече от 60 страници в специално луксозно издание с богата информация и пълноцветен печат, придружени с много автентични снимки.

Акцентите в програмата за изложението са кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта 2017 “, Фестивалът на виното и културното наследство „Августиада“ с участието на Царицата на фестивала за 2016 г., концерт на Трио Реверанс – Държавна опера – Стара Загора. Ще бъде представено и премиерното събитие на лято 2017 – Рок фестивал “Мидалидаре” (Midalidare – Rock In The Wine Valley).

В рамките на първия ден е предвидена дегустация на антична кухня и жива бира, а през втория ден ще се дегустират вина.

Събитията се осъществяват в партньорство с Регионалния исторически музей, Държавна опера – Стара Загора, Търговско-промишлена палата и хотелите „Форум“, „Уникато“ и „Парк-хотел Стара Загора“.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн