Конкурс за красота “Мис Загора” ще се проведе под липите към края на февруари

STZAGORA.NET
*
През последните дни на февруари в старозагорския клуб ENVY ще се проведе първия по рода си конкурс за красота “Мис Загора”. В бляскавата церемония ще участват 10 момичета, селектирани от област Стара Загора, съобщиха организаторите.

Участничките ще дефилират в 3 кръга: със спортно-елегантни облекла, с бански костюми и с официални тоалети. Жури ще избере три от тях, съответно на 1-во, 2-ро и 3-то място. Ще има и специално избрани момичета, които ще са лица на различни марки. В състава на журито ще има светски личности, представители на бизнеса и на местното управление в град Стара Загора. По време на церемонията ще присъстват и спонсорите на конкурса.

Водещ на събитието ще е Стелиан Димитров – ПР и ивент мениджър на клуб ENVY.

Организатори на конкурса “Мис Загора” са продуцентска къща “Plovdiwood Entertainment”, съвместно с клуб ENVY (вход от страната на паркинга на хотел “Верея”).

„Plovdiwood Entertainment” е една от водещите ПР и продуцентски компании в Южна България, ситуирана в град Пловдив. Дейността й е свързана със създаването на телевизионни продукти, филми, музикални и рекламни видео клипове, социални кампании, организиране на събития, продуциране, ПР и медийно отразяване.

Компанията разполага със собствена онлайн платформа за отразяване на ентъртеймънт новини и събития, съвременно видеооборудване за продукция и постпродукция, както и с модерно звукозаписно студио, в което се записват и миксират музикалните продукти на едни от най-популярните изпълнители и музиканти в страната.

За три години „Plovdiwood Entertainment” е изградила успешни партньорства с част от най-големите продуцентски къщи, ПР агенции и медии в България.

Стелиан Димитров е управител на “Plovdiwood Entertainment”. Той е ПР, продуцент, сценарист и актьор.

Завършва актьорско майсторство в ТК „Любен Гройс” гр. София. Работил е като сценарист за „Господари на ефира”, „Царете на комедията” и „Вечерното шоу на Азис”. През 2010 г. създава първата имитаторска формация в България – „Faked Stars”, както и първата по рода си женска шоу формация само от блондинки – „БЛОНДИНКИТ’И”. Освен като актьор и сценарист, той се изявява като текстописец, композитор и режисьор. Зад гърба си има няколко музикални проекта, в това число: „Искам да се стрелкаме” в дует с Митьо Пищова, „Линията на живота“ и др.

През 2013 започва да продуцира “Plovdiwood show”, което се разпространява в 20 български телевизии.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн