Безплатна лекция по JavaScript програмиране ще се проведе във вторник в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
На 31 януари (вторник) от 19:00 ще се проведе безплатна лекция по JavaScript програмиране за начинаещи. Лекцията е за хора, интересуващи се от правенето на уеб сайтове с JavaScript. Ще разгледаме различните начини и инструменти за създаване на цялостни уеб решения, както и различни трудности, които се срещат по пътя. Препоръчително е да имате базови познания по уеб разработка, тъй като ще се стигне до някои теми за по-напреднали. Препоръчително е да се носи лаптоп от тези, които биха искали да се упражняват.

Лектор е Теодор Янов. Той е разработчик с редица проекти зад гърба си, имащ опит в разработката на цялостни уеб решения. Запознат добре с JavaScript от страна на сървъра и клиента. Теодор е бил лектор на редица образователни събития и е водил цялостен курс по основи на уеб програмирането. Събитието ще се проведе в споделеното работно пространство Zaralab (бул. “Княз Александър Батенберг” №28).

Повече информация можете да намерите във facebook събитието: https://www.facebook.com/events/408711936132295/
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн