72 акта и 38 фиша в Старозагорско още в първите два дни след промяната в Закона за движение по пътищата

STZAGORA.NET
*
Oт 21.01.2017 г. влязоха в сила промени на Закона за движение по пътищата.

На 21.01.2017 г. и 22.01.2017 г. от служителите от сектор „Пътна полиция“, ОДМВР – Стара Загора са съставени 72 акта за установени административни нарушения на ЗДвП. От тях:

* Съставен е АУАН за управление на МПС след употреба на алкохол с концентрация над 1.2 промила на водач, управлявал нерегистрирано МПС. Свалени са транзитните регистрационни табели на автомобила;

* Съставен е АУАН на водач за управление на нерегистрирано МПС. От автомобила са свалени транзитни регистрационни табели с изтекъл срок и е започната проверка за престъпление по чл. чл.345, ал.2 от НК;

* Съставени са два акта по чл.5, ал.2,т .4 от ЗДвП (за дрифт);

* Съставен е АУАН на неправоспособен водач. Иззети са 2 регистрационни табели и свидетелство за регистрация на МПС, част 2. Издадена е заповед за прилагане на принудителна административна мярка по чл.171, т.2а от ЗДвП.

През почивните дни са съставени и 38 фиша за различни други нарушения на ЗДвП. Седемнадесет от тях са за неправилно паркиране, като на автомобилите са поставени уведомления за наложените санкция в отсъствие на водачите.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн