Читателите ни пишат: Благодарим на ВиК, чийто екип отстрани спешно голяма авария в нашия блок!

STZAGORA.NET
*
Жестоките студове предизвикаха куп проблеми навсякъде и за дълго време. Те не подминаха и ВиК инсталациите, ако и да бяха вътрешни за жилищните сгради. Точно такъв проблем се появи в един от високите блокове на бул. “Никола Петков” 45 в Стара Загора. Спукване на главния спирателен кран и масивен разлив на вода, която бързо започна да пълни долните мазета на блока.

Видяхме се в чудо и не можехме по никакъв начин да се намесим, освен да се обадим на дежурния телефон на ВиК. Много бързо пристигна аварийната група и повреденият кран беше сменен, а подаването на вода – възстановено.

На следващия ден се появи нов проблем с нови два теча на друга тръба. Последва нова светкавична реакция на аварийния екип на ВиК. Те не само отстраниха течовете, но и ни дадоха ценни съвети как да реагираме и какво да направим за подобряване на инсталацията в блока.

Не е за вярване, че могат да съществуват толкова добронамерени отношения! Затова решихме не само да благодарим на ВиК, на г-н Пейков, г-н Петъо Инджов и на дежурните екипи, но и да споделим със старозагорци възхищението си от тяхната работа.

Стопли на фактът, че за ВиК бяхме не само клиенти, но и приятели. От името на всички живущи на този адрес – БЛАГОДАРИМ!

Методи ГУБЕРОВ
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн