Четирима вече са кандидатираха за доброволци в кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“

STZAGORA.NET
*
Четирима досега са кандидатите в обявения от Община Стара Загора конкурс за доброволци в кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“.

Две момичета и две момчета на възраст 12,13 и 14 години досега са изявили желание да подпомогнат провеждането на кампанията през 2017-та година, за която градът е носител на приза „Европейски град на спорта“. В мотивите си всички те посочват, че обичат спорта и спортуват.

Крайният срок, в който кандидатите могат да заявят своя интерес за участие на електронна поща – szidea@starazagora.bg, е 13.01.2017 г.

Конкурсът е за избор на 15 деца, на възраст между 12 и 17 години, които обичат спорта, комуникативни са и имат възможност да присъстват и участват в церемонии и спортни прояви във връзка с кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“.

Конкурсът ще се проведе на 16.01.2017 г. в Общинската спортна зала „Иван Вазов“, от 12:00 ч. до 14:00 ч. Той ще протече под форма на събеседване с комисия под председателството на зам.-кмета Красимира Чахова. В нея участват зам.-кметът Иванка Сотирова и експерти от общината.

На децата, избрани за доброволци, Община Стара Загора ще осигури спортна екипировка, която след приключване на кампанията, ще остане за тях.

Родителите на избраните за доброволци кандидати следва да подадат декларации за съгласие за участие в церемонии и спортни прояви, както и снимки на децата, във връзка с провеждането на кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“.

Примерен образец на:

Формуляр за участие в конкурса за доброволци за кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“:

Име и фамилия …..

Възраст …..

Училище …..

Защо искам да бъда талисман на СТАРА ЗАГОРА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД НА СПОРТА 2017 ГОДИНА …..

Е-mail и телефон за връзка ……
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн